اسانس باریجه

اسانس باریجه

اسانس باریجه

کاربرد اسانس باریجه در بیشتر مصرف میشود اسانس باریج را از شیرابه ریشه و ساقه گیاه قاسنی به دست می آورند.

مشخصات اسانس باریجه:

از اندام ریشه و ساقه گیاه تهیه می‌شود و به صورت تقطیر صمغ (باریجه) اسانس باریجه استخراج می گردد.

این اسانس معمولاً بی رنگ یا با برخورد با اکسیژن هوا مایل به زرد می گردد.

ترکیبات عمده اسانس باریجه :

پینن ها و کادینن ها ترپنوئید،کومارین، اروماتیک استر هستند.

موارد مصرف گیاه باریجه و اسانس باریجه

  • در داروهای ضد نزله ضد
  • تشنج رفع
  • بیماری های رحمی
  • قاعده آور
  • رفع درد معده
  • ضد باکتری کنترل
  • بیماریهای طحال
  • ضعف گوارش درمان
  • عفونت های ریه و آسم می باشد.

این گیاه از تیره چتریان بوده در شرق و غرب و مرکز ایران چون استان‌های سمنان خراسان جنوبی تهران اصفهان و فارس رویش دارد

اسانس باریجه

نحوه و میزان مصرف

استفاده از باریجه برای استعمال معمولی ۳ گرم در روز و برای ازبین بردن سموم ۱۵ گرم در روز . انواع مختلف استفاده عبارتند از: استفاده از آن با عسل کمک کننده خرد کردن و از بین بردن سنگ کلیه و مثانه و آسان نمودن زایمان مفید می باشد. اگر با سرکه رقیق قاطی شود و استفاده گردد برای دفع جنین مرده سودمند می باشد و اگر با آب مصرف گردد برای از بین بردن سوزش مجاری ادراری و معالجه بواسیر نافع می گردد.

جهت استفاده خوراکی بهتر است آن را در روغن بادام بریزید. از نوع نامرغوب استفاده ننمایید . ولی اگر از نوع نامرغوب استفاده می گردد باید قبل مصرف با آب جوش باز گردد و با صاف نمودن مواد اضافی خارج گردد . طبیعت  باریجه بسیار گرم و خشک می باشد و در فصل تابستان و  نواحی گرم توصیه نمی گردد در صورت اصرار برای استفاده باید با روغن بنفشه و کافور استفاده گردد.

 

دیدگاه‌ها ۰

*
*