درباره ما
درباره شرکت داروسازی شمیم
واحد تحقیق و توسعهی شرکت داروسازی شمیم سبز ، با بهره گیری از مراجع علمی معتبر و فن آوری هـای روز دنیا، امکانات دستگاهی و تجهیزات پیشرفته و تیم پرسنلی مجرب و متخصصین رشتههـای داروسازی، شیمی، بیولوژی و علوم آزمایشگاهی، اعضاء هیأت علمی دانشگاههـا و مراکز تحقیقاتی – پژوهشی، پس از بررسی نیازهای کشور، در راستای رسالت شرکت، به تولید عصارههـا، اسانسهـا و روغنهـای گیاهی (Bulk Product)، استخراج و خالص سازی برخی از مواد مؤثرهی دارویی (API) با منشأ گیاهی، تولید داروهای گیاهی Finished Product))، محصولات آرایشی و بهداشتی و ارائه، طراحی و توسعهی فرمولـاسیون محصولـات جدید به منظور تقویت سبد محصولـات و متدهای به روز آنالیزی در جهت نیل به دستیابی محصولـاتی با کیفیت، متنوع و مورد نیاز بازار مبادرت نموده است
که در ذیل به نمونهای از آنها اشاره شده است:
اسانسها ترکیباتی هستند که در اندام های مختلف گیاهان وجود دارند و به علت تبخیر شدن در دمای پایین روغن های فرار نیز نامیده می شوند. اسانسها به طور کلی بی رنگ هستند ولی در مجاورت هوا اکسیده شده و تیره رنگ می گردند. اجزای تشکیل دهنده اسانسها معمولا مایع و در بعضی موارد نیمه جامد و به ندرت جامد هستند که در آب نامحلول بوده و عمدتا توسط بخارآب از گیاهان استخراج می شوند. اسانس دارای ترکیبات شیمیایی بسیار متفاوت از یکدیگر بوده و دارای بوی بسیار قوی می باشند که در محصولات غذایی ، داروئی ، بهداشتی و آرایشی به کار برده می شود.
اسانسها ترکیباتی هستند که در اندام های مختلف گیاهان وجود دارند و به علت تبخیر شدن در دمای پایین روغن های فرار نیز نامیده می شوند. اسانسها به طور کلی بی رنگ هستند ولی در مجاورت هوا اکسیده شده و تیره رنگ می گردند. اجزای تشکیل دهنده اسانسها معمولا مایع و در بعضی موارد نیمه جامد و به ندرت جامد هستند که در آب نامحلول بوده و عمدتا توسط بخارآب از گیاهان استخراج می شوند. اسانس دارای ترکیبات شیمیایی بسیار متفاوت از یکدیگر بوده و دارای بوی بسیار قوی می باشند که در محصولات غذایی ، داروئی ، بهداشتی و آرایشی به کار برده می شود.
عصاره گیری به جداسازی اجزاء فعال دارویی از اجزاء غیرفعال یا بی اثر از بافتهـای گیاهی و حیوانی با استفاده از حلـالهـای انتخابی با دستورالعملهـای استخراجی استاندارد اطلـاق می شود. بنابراین محصولـاتی که از گیاهان به دست می آیند تحت نام عصارههـای گیاهی مایع، نیمه جامد یا پودرهای نسبتاً ناخالص و مجموعهای از ترکیبات مختلف هستند که برای استعمال خوراکی و موضعی قابل استفاده هستند و به شکل فرآوردههـای شناخته شدهای شامل ماسراسیون، پرکولـاسیون، هضم، دم کردن و جوشاندن دسته بندی می شوند