اسانس سرو کوهی

فروش اسانس سرو کوهی – Juniperus

جهت سفارش و اطلاع از قیمت لطفا تماس حاصل نمایید:

09126642624   ———   02634219143

 

توضیحات

خرید اسانس سرو کوهی

کاربرد اسانس سرو کوهی : عطرسازی -آرایشی

سرو کوهی گیاهی است بسیار مقاوم و همیشه سبز که به صورت افقی رشد می کند، که بیشتر در جنگل های بومی نیمکره شمالی مانند کانادا، اسکاندیناوی و سیبری یافت می شود. این درخت از برگ های سوزنی سبز تیره تشکیل شده است که خاصیت دارویی دارند. گیاه سرو کوهی در ایران به نام های محلی پیرو،ابرسک،لمبیره،چتنه و خیلی از نام های دیگر شناخته می شود.
از اسانس برگ های سرو کوهی در مصارف دارویی بسیار استفاده می شود به دلیل اینکه خواصی همچون خاصیت ضدعفونی کنندگی دستگاه گوارش،تقویت پوست، کمک به آرامش بدن و بالا بردن ایمنی بدن را دارا می باشد.

 

اسانس سرو کوهی

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اسانس سرو کوهی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست