اسانس مصطکی

اسانس مصطکی – Mastic
کاربرد اسانس مصطکی -درمانی – آرایشی

جهت سفارش و اطلاع از قیمت لطفا تماس حاصل نمایید:

09126642624   ———   02634219143

 

توضیحات

اسانس مصطکی

مصطکی درختچه ای است هميشه سبز كه بوی رزين مصطكي از تمامي اندام گياه استشمام مي شود که در طب سنتی کاربردهای درمانی فراوانی دارد. این گیاه که به «برادر کندر» معروف است، می‌تواند درمانگر بسیاری از مشکلات و دردهای جسمانی شود ميوه آن كروی قرمز، كوچك و پس از رسيدن سياه رنگ مي شود. بلندی مصطکی  معمولا تا ۳ متر ولي اگر پرورش داده شود و از آن مراقبت شود . در باغ ها تا ۱۴ متر نيز مي رسد . از ميوه اين درخت ، روغنی خوراكی می گيرند و به جای روغن زيتون در خوراك مصرف مي كنند ولي محصول عمده اين درختان رزين است . زرین از شاخه و چوب و ساقه های اين درخت در اثر شكافی كه وارد مي كنند، گرفته می شود و به ماستيك معروف است .

اسانس مصطکی

 

تاریخچه مصطکی

مصطکی از قدیم در مصر باستان جهت مومیایی مردگان مورد استفاده قرار می گرفت و همچنین به شکل بخور خوشبوکننده .  این محصول در یونان به عنوان خوشبوکننده دهان مصرف می شود و هنوز به عنوان عطر و طعم دهنده مشروبات الکلی و جویدنی مورد استفاده قرار می گیرد. دیوسکوریدوس در یونان باستان و کریستف کلمب در سال ۱۴۹۳، به روغن مصطکی اشاره کرده اند و امروزه همچنان صمغ مصطکی به عنوان عطر و طعم دهنده در نوشیدنی ها و آدامس های یونانی به کار می رود.

خواص مصطکی

ضد درد، ضد باکتری، ضد قارچ، ضد تومور، ضد سرفه، ضد زخم، ضد زخم معده، حساسیت زا، قابض، درمان گرفتگی گوش، تقویت حافظه، تقویت قلب و اعصاب، درمان سرفه، رفع بوی بد دهان، تسکین درد مفاصل و شکستگی، ضد سرطان ، افزایش دهنده میل جنسی، ضد نفخ،ادرارآور، خلط آور، کاهش دهنده پرفشاری خون، مقوی معده، آنتی اکسیدان، کاهش دهنده پلاک دندان و محافظ سلولی

از خواص دیگر اسانس مصطکی

خوردن مصطکی از انزال زودرس جلوگیری می کند.
برای هضم غذا و کسانیکه مشکل سوء هاضمه دارند توصیه می شود . بعد از غذا مصرف شود
هر شب مصرف شود ، برطرف کننده یبوست است
برای اینکه سرفه های خود را درمان کنید ، مصطکی را در آب جوشانده کم کم بنوشید.
خواص صمغ مصطکی برای درمان زخم معده اثبات شده است. مصطکی به صورت دم کرده، جوشانده، مکیدنی و جویدنی مصرف می شود.
اگر صورت خود را با آن تمیز کنید، پوست را سالم و شفاف می‌کند.
سوختگی پوست را التیام می‌بخشد.
بهترین روغن برای پوست در زیر آفتاب است، زیرا روغن مصطکی اشعه‌ی ماورای بنفش خورشید را گرفته و نمی‌گذارد به پوست صدمه بزند.

 

اسانس مصطکی

از نظر شیمیایی مصطکی یک اولئورزین و مخلوطی از اسانس و ترکیبات رزینی است. میزان اسانس آن حدود ۲ درصد و مهم ترین مواد اسانسی آن شامل آلفا و بتاپینن، میرسن و کاریوفیلن می باشد.مزاج این اسانس نسبتا گرم و خشک می باشد . مهم ترین مواد رزینی آن آلفا و بتا ماستیکو رزینها، ماستی سین ، ماستیک اسیده، ماستیکورزن و تانن هاست.

 مقدار مصرف مصطکی

تا روزی سه مرتبه توصیه میشود .

موارد منع مصرف مصطکی
مورد خاصی ذکر نشده است.
عوارض جانبی مصطکی
مورد خاصی ذکر نشده است.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اسانس مصطکی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست